Post by avinlozolo on Feb 11, 2022 0:15:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای primogems نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
خیلی بد بود 😔😔😔😔😔😔
میشه یکی به من بگه چجوری برم توش حر کاری میکنم نمیره 🥺🥺
دوستیابی خیزييييييييييييييييييي
Découvre ce que tes amis disent de Orkideh Restaurant | رستوران اركيده. ... Bulgarian was quite good and the Pianist was perfect!! Vote positif3Vote négatif.
اولش که بازی میکنی سرگرمی میشی و لذت میبری ولی یه کم میگذره تکراری میشه
بازی فوق العاده ای است که من قطعاً این را به همه توصیه می کنم ، بسیار آسان است و موارد اضافه زیادی ندارد ، همچنین توصیه هایی برای بهتر کردن آن دارم اما قبلاً خوب است ، بنابراین فکر می کنم باید روزها را به عنوان مثال روز 1 و 5 مشتری در روز اضافه کنید سپس برای انجام هر یک از سفارشهای آنها ضربه بزنید و هر سفارشی که تکمیل میکنید یا روزی 30 دلار دریافت میکنید که فقط یک ایده است، اما در حال حاضر یک بازی عالی است.
عالدیایسییسییایسیایيييزیيييزی
عالیه ولی از یه چیزش بدم اومد که بعد یه مدت تکراری میشه ولی در کل اولاش معرکه بود😊
سلام من فاطمه هستم، این بازی خیلی خوبیه ولی مراحلش تکراری هست 🙁😔😖 و همش یک جوره
کاش نمیتونستم به این بازی ستاره بدم چون دلیل اینکه این بازی رو وحشتناک میدونم اینه که در مورد گرافیک وحشتناکش هست.........همچنین اشکالات خیلی زیادی وجود داره........... .....من از این بازی متنفرم...............همچنین وقتی دارم بازی میکنم، در بازی وحشتناک سه تا اضافه میاد!!!........ کاش هیچوقت دانلودش نمیکردم....
این بازی اغلب اشکال دارد و تبلیغات در اواسط بازی ظاهر می شود. ایده جالب است اما به سختی قابل پخش است.
بازی خوبی است، اما لطفاً می توانید تبلیغات را حذف کنید، به همین دلیل من 4 را دادم و همچنین بازی unie را دوست دارم و هنوز هم بازی را دوست دارم. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Super Mechs Акционе zaaa
این بازی خوب است اما وقتی 500 روپیه جمع می کنم نمی توانم مخمل های بیشتری را باز کنم و به سختی می توانم velves را باز کنم چیز دیگری را باز می کنم من بازی را حذف می کنم این بازی بد است
Perfect Cream ארקייד fcxo
مشخصات، قیمت و خرید اینترنتی عطر بهداشت صورت و سایر محصولات از فروشگاه آنلاین نوبهار.
Perfect Cream ארקייד fcxo
من بازی را دوست دارم!! آن را بسیار سرگرم کننده و نه مانند PLS دانلود
بازیش خیلی عالی و این ۱ استا ه ای که به خواطر دیر نصبش نکردم
نور بزرگ
مسخره ترین بازی تو عمرم بودکه تا حالا دیدم تادیدم که چه بازی مسخره ای درجا پاک کردم😣😣😣
به نظرات دیگر اعتماد نکنید، در تبلیغات این بازی بسیار سرگرم کننده به نظر می رسید. اما بعد از بازی 2 یا 3 راند متوجه شدم که خیلی خسته کننده است. توهین آمیز باشید، بازی شما بد است دوستان من. و هنگامی که هر دور انجام شد، یک آگهی دریافت می کنید و سپس صفحه نمایش شما یخ می زند.
عالی😍
بازی چوسی است هرکی نظر هایشان خوب است روانیست
بازی iOS Football Strike - چارخونه پلاس
خیلییییییی عالییییییی ممنون 💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤
من دوست ندارم که هر 5 ثانیه یک بار تبلیغات وجود داشته باشد، آزاردهنده است، اما به غیر از این، بسیار سرگرم کننده است و صداهای ASMR عالی می دهد.
واقعا چرت
تبلیغات بعد از هر سطح وجود دارد. بسیار آزاردهنده. همچنین بسیار خسته کننده و تکراری است. اما، در ابتدا یک نوع سرگرم کننده است. نمی دانم این را توصیه کنم یا نه.
عالی نیست ولی برای سرگرمی خوبه
گندش بزنم این بازی رو یک ستاره هم براش کمه
من واقعاً این بازی را دوست دارم، سرگرم کننده است، هیچ باگ یا چیزی شبیه به آن وجود ندارد، خوشحالم که دانلود کردم، و برای تبلیغات واقعاً شبیه یک تبلیغ ویدیویی نیست، بلکه فقط مانند یک تبلیغ تصویری است. هر چند بازی دوست داشتنی
اگر امکان داشت کمتر می دادم. افزودنهای بسیار زیاد، بسیار مخرب در تمام تجربه بازی. درست در وسط یک سطح ظاهر شدن را اضافه کنید و باعث می شود بازیکن یک ستاره را از دست بدهد
من در این بازی بسیار ناامید هستم زیرا به تبلیغات زیادی می دهد و اشکال دارد من دوست دارم رتبه پنج ستاره بدهم اما به رتبه پنج ستاره اعتماد ندارم می دانم که آنها روزگار سختی می گذرانند لطفاً این را برطرف کنید تا همه ما اوقات خوش تری خواهم داشت D:
این بازی در واقع به نوعی زیبا است، اما به وضوح برای نشان دادن تبلیغات به شما ساخته شده است. تم ها به خوبی فکر نشده اند و تبلیغات بعد از هر سطح بسیار زیاد است.
این بسیار سرگرم کننده و آسان است و همچنین رضایت بخش است
بازی خوبی نیست
بازی آرامش بخش است اما همچنین بسیار بی معنی است، مثلاً هدف در این بازی چیست؟ شما تنها با قرار دادن کرم در همه جا به جای اینکه آن را با دقت انجام دهید، بالاترین امتیاز را دریافت می کنید و نمی توانید ببازید. انجام دادن آن اشتباه من درست ترین کار است و منطقی نیست... پس بله
من واقعاً از آن خوشم نمی آید زیرا مانند هر 10 ثانیه یک بار اضافه می شود، اما هنوز هم بازی را دوست دارم زیرا کمی سرگرم کننده است اما همچنین کمی خسته کننده است، اما به نظر من برای شخصی که با این بازی بازی می کند ممکن است نیاز داشته باشد آن را کمی چالش برانگیزتر کنید
این بازی جالب بود اما برای گوشی من نصب نمیشد
من واقعاً این بازی را دوست دارم، اما وقتی آیسینگ را گذاشتم، لطفاً باگ را برطرف کنید
من به Sephora رفتم چون بازی سرگرم کننده ای است اما درد کمی وجود ندارد اما واقعا سرگرم کننده است و من دوست دارم چگونه می توانید درآمد کسب کنید