Post by avinlozolo on Feb 11, 2022 0:02:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای کلیدهای نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Pocket Ants: Colony Simulator 2022 version ▞▞▞
سلام چرا این طوریه من نیرم توی بازی میگم اضافه حساب یا همین حسابی که داری من میزنم حسابی که نمیاد سازنده بازی بگه لطفا ولی بازی خوبی به نظر میاد
بازی بسیار سرگرم کننده ای است که من عاشق قفس و مبارزات هستم و فکر می کنم بازی بسیار جالب و اعتیادآور است به هر کسی توصیه می کنم این بازی را انجام دهد.
به نظر می رسد وقتی در پاداش عسل سرمایه گذاری می کنید، بازگرداندن آنها سه برابر سخت تر می شود. من مطمئن نیستم که آیا این به این معنی است، اما منصفانه نیست که این اتفاق بیفتد زیرا از قبل سخت است که 6 را پس بگیرم، بدون پاداش، فقط برای گرفتن همان مبلغ 3، پس از پاداش، من قبلا داشت می گرفت آلدون با گنجاندن باران فقط مورچه های شما کندتر حرکت می کنند هیچ چیز دیگری در محیط تحت تأثیر قرار نمی گیرد، یعنی مورچه های قرمز یا سایر حشرات. پس حالا شما با کسری مبارزه می کنید. لطفا هر دو موضوع را متعادل کنید!
بازی عالی، دارای چند ویژگی از دست رفته بود که تجربه کاربری بسیار بهتری را ایجاد می کرد. 2 پیشنهاد بزرگ در زیر: پیشنهاد 1: دکمه ادعای همه، بنابراین لازم نیست برای یافتن دستاوردهایی که باید ادعا کنید، همه دستاوردها را مرور کنید و شاید پنهان کردن موارد تکمیل شده کمک زیادی به شما کند. پیشنهاد 2: حرکت را دوباره کار کنید تا پیمایش اولیه در گوشه ها و غیره داشته باشید.
من این بازی را خیلی وقت است که دارم بازی می کنم، اما وقتی گوشی من خراب شد و مجبور شدم یک بازی جدید تهیه کنم، سعی کردم بازی لینک شده خود را برگردانم و همه چیز را امتحان کردم و نتوانستم آن را بسیار ناامید کننده دریافت کنم، من یک مزرعه سطح بالا داشتم با یکسری موجودات و بسیار پیشرفته روی آن سخت کار کردند و همه چیز را از دست دادند و مجبور شدم از هیچ چیز دوباره شروع کنم، الان دیگر واقعاً به آن علاقه ندارم، هنوز کمی بازی می کنم اما این بار اصلاً پولی روی آن سرمایه گذاری نمی کنم، فقط برای از دست دادن آن را دوباره
بازی جالب من فکر می کنم وقتی در پایگاه خود و در جهان مشغول جمع آوری اقلام هستید، باید موسیقی را به آن اضافه کنید. شاید کاری کنید که دشمنان زودتر از 24 ساعت ظاهر شوند که کمی طولانی به نظر می رسد، مگر اینکه چیزهای بیشتری به بازی اضافه کنید. من فکر میکنم باید 1 ساعت برای ریسپون انجام دهید، اما هر 24 ساعت یک باس اسپون داشته باشید. شاید منابع بیشتری را نیز به جهان اضافه کنید. دنیا خیلی بزرگ به نظر می رسد و چیزهای کافی برای تعامل با آنها نیست. اما من احساس میکنم این بازی میتواند به مکانهایی برود. به کار خود ادامه دهید.
واقعا بتا عالیه خیلی پتانسیل داره من بازی کردن را دوست دارم اما برخی از ویژگی های عجیب و غریب دارم. دیشب شروع به ارتقای اتاق ملکه کردم و امروز صبح که از خواب بیدار شدم این تصمیم را کاملا از دست داده بود. تمام آن منابع و زمان از دست رفته. همانطور که گفته شد، من فکر می کنم ویژگی ذخیره بازی نیاز به کار دارد. همچنین هر چند وقت یک بار یک پیغام خطایی می اندازد که عبارت "ناتوانی در بارگیری بازی" را می خواند. این مشکل در پایان کار من نیز نیست. با این وجود این بازی پتانسیل فوق العاده ای دارد و فوق العاده سرگرم کننده است!
عالی ولی باید فیلتر شکن داشته باشه تا سیو بشه
هم خوبه هم بد 😊😊😊😊😊😊😠😠😠😠😠😠
توصیه نمی شود. بزرگترین بخش ارتش شما موجودات شما هستند. و هنگام ارتقاء آنها فقط درصد بسیار کمی از ارتقا در واقع کار می کند. و اگر کار نکرد، موجودات خود را از دست داده اید. من 5 موجود سطح دو را پشت سر هم به دلیل ارتقاء ناموفق از دست دادم. و حالا ارتش من بد است. زمان زیادی از روز شما برای جمعآوری منابع صرف میشود تا آنها را با یک بار ارتقاء تاس از دست بدهید. من بازی را کنار گذاشته ام
چرا نمیاد بالا
بعد از اینکه برای اولین بار اتاق کوئنز را بالا کشیدید، بازی غیرممکن می شود. 3 برگ بعد از خوردن اولین برگ توسط مورچه های قرمز یا عنکبوت اردو زده می شود. بازی را آسان کنید و من دوباره بازی را در نظر خواهم گرفت.
بازی همچنان پیشرفت خود را از دست می دهد و جمع آوری منابع فقط در زمان واقعی اتفاق می افتد. این بسیار خسته کننده است که ساعت ها صرف تلاش برای ایجاد منابع کنید و سپس در صورت تمام شدن مدت زمان صفحه نمایش، ناگهان به مقادیر قبلی باز می گردد. به مدت یک هفته از کار افتاد و پس از بازگشت، هیچ خبری یا پاداشی از توسعه دهندگان نبود. این یک بازی به اندازه کافی سرگرم کننده است، اما آنقدر خسته کننده شد که آن را حذف نصب کردم.
خیلی خوب بود اما بعد از یک مدت دیگه حال نمیده
به من اجازه نمی دهد بازی را انجام دهم. هر بار که برنامه را باز می کنم. من به حساب Google Play خود وارد می شوم و سپس "شروع" را فشار می دهم. کل صفحه چشمک می زند. من دوباره سعی کردم برنامه را نصب کنم اما دوباره تکرار شد. لطفا کمک بفرستید من اصلاً در بازی دور نشدم.خیلی دلم میخواست ادامه بدم
چگونه آخوندک را بگیرم؟
با بازگشت به این بازی، هنوز هم مناسب است. Pvp هنوز خطرناک است (هنوز توصیه می شود ابتدا از موجودات خود استفاده کنید مگر اینکه یک تله مگس ونوس وجود داشته باشد). ادغام هنوز وحشتناک است (نرخ موفقیت 77٪، 77٪ از 24 تلاش ادغام یک ستاره ناموفق، 18 مورد شکست و 6 موفقیت). مشکل فعلی مربوط به pvp و سربازان مورچه است. ارتش من موفق نشد یک مورچه کارگر را بکشد در حالی که من نمی خواستم آنها به هیچ موجودی / تله مگس زهره حمله کنند، 5 بار متوالی قبل از اینکه در نهایت آن را بکشند.
در واقع یک بازی بسیار جالب! در ابتدا فکر نمی کردم دوستش داشته باشم اما در واقع دوست داشتم. من خودم را نمی توانم بازی را کنار بگذارم. وقتی برای اولین بار آن را دانلود کردم، چند باگ وجود داشت، بنابراین با توسعه دهنده تماس گرفتم و به آنها گفتم. آنها نوشتند که دارند آن را تعمیر می کنند، و سپس در واقع انجام دادند! بازی خیلی خوبیه صادقانه آن را توصیه کنید. می توان آن را به عنوان یک بازی اتلاف وقت زیاد یا حتی مقدار کمی از زمان بازی کرد.
یه ستاره کم دادم چون نمیدونم از زدن رو هساب بده میاره فکنم اسم میخاد من نمیدونم اونجا چه بنویسم لتفا کمک کنید
بررسی به روز شده: 8-31-20 بعد از آپدیت بازی فوق العاده شده است و من هیچ مشکلی نداشتم. بازی فوق العاده سرگرم کننده یک بازی کوچک عالی و سرگرم کننده است اما من به آن 3 ستاره دادم زیرا اغلب اوقات خراب می شود. الان حدود یک روزه که دارم بازی میکنم و حداقل 10 بار روی من خراب شده. من از گلکسی نوت 9 128 گیگ استفاده می کنم و حافظه کافی دارم و این تنها بازی است که در آن زمان اجرا می شود و هنوز هم خراب می شود. پس از رفع اشکالات و توسعه بیشتر بازی، شگفت انگیز خواهد بود و ارزش 10 ستاره را دارد.
من سعی کردم برنامه را دوباره نصب کنم، اما همچنان به من می گوید که برای بازی باید آن را به روز کنم. من این بازی را دوست داشتم، اما من را بیرون انداخت، و هر کاری انجام میدهم نمیتوانم به بازی برگردم.
Pocket Ants: Colony Simulator Стратегії qfj
این یک بازی عالی برای چند دقیقه توقف اینجا و آنجا است. چند انتقاد من: 1. اینکه بتوانیم سربازان را به مکان ها یا گروه هایی از کارگران اختصاص دهیم، عالی خواهد بود. بعد از این که مورچه های قرمز دوباره رشد می کنند، مجبور نیستم از آنها مراقبت کنم. شما می توانید این رفتار را در مورچه های قرمز مشاهده کنید، بنابراین باید قابل انجام باشد. 2. به نظر می رسد دلیل کمی برای حمله به بازیکنان دیگر وجود دارد. شما برای همیشه سربازانی را از دست می دهید که برای پاداش بسیار کمی می میرند. اگر این به طریقی دستکاری شده بود، من تمایل به استفاده از این ویژگی داشتم.
من از این بازی بسیار لذت می برم. ای کاش راهی برای گسترش بیشتر از 202 مورچه یا شاید پیشروی به سطوح بعدی فراتر از یک مورچه وجود داشت. من تقریباً تمام پاداش ها را تمام کرده ام، بنابراین مطمئن نیستم که بعد از آن چه کنم. باید یک تصادفساز بهتر برای موجودات وجود داشته باشد، زیرا من تعداد زیادی آخوندک و عنکبوت و تقریباً هیچ چیز دیگری دریافت کردهام.
کسایی که با بادوم برداشتن مشکل دارن باید کارگر بفرستین سمتش و مردن مهم نیست کافیه پونه تا وردارین سرباز بسازین اگه تونستین سادس دیگه
با توجه به اینکه این بازی در نسخه بتا است، من کاملاً تحت تأثیر قرار گرفتم. چند چیز باید اصلاح شود، مانند مجموعه بیکار منابع در حالت آفلاین، اما تنها شکایت دیگر من این است که مدیریت رفتار مورچهها فقط با لغزندهها سخت است. شاید توانایی جمع آوری از منابع چندگانه و افزایش حداکثر مورچه هایی که می توانید داشته باشید. این تنها چیزی است که من را از اضافه کردن ستاره پنجم باز می دارد.
این بازی بر خلاف بازی دوم pocket bees مانند پولی برای بازی نیست، تنها زمانی است که باید منتظر بمانید زمانی است که خانه خود را درست میکنید/بهروزرسانی میکنید که خوب و منطقی است، اما من 100% این بازی را دوباره بازی میکنم و دوباره و به دوستانم بگو (این بازی نیز واقعاً فقط برای افرادی است که مورچه ها را دوست دارند)
خیلی ممنون از به روز رسانی های جدید شما و من این بازی را دوست دارم
جالب است اما گاهی اوقات بازی بدون دلیل در پس زمینه اجرا می شود حتی اگر برنامه را بسته اید. این معمولاً یک علامت هشدار بزرگ از سرقت اطلاعات شما یا حتی رفتن از طریق برنامه های رسانه ای شما برای سرقت هویت شخصی شما است. شاید برنامه به درستی بسته نمی شود، برنامه ای را به خاطر می آورم که مشکل بسته شدن داشت. اگرچه من خطر دانلود مجدد این برنامه را ندارم.
Pocket Ants بازی بسیار خوبی است اما این سومین بار است که آن را دانلود می کنم اما هر بار که آن را دانلود می کنم چند دقیقه بعد مورچه ها از کار می افتند و فقط داخل دیوارها می چرخند و من سعی کردم هر بار که آن را بازی می کنم دوباره راه اندازی کنم. این اتفاق می افتد، اما به غیر از آن، یک بازی عالی است
این بازی بسیار شگفت انگیز است. این نشان می دهد که واقعاً چگونه ماهیت مورچه هاست در حالی که هنوز بخشی از RPG و life sim را حفظ کرده است.
من چند پیشنهاد دارم، در کل بازی خوبی است، اما باید نوعی سیستم جمع آوری آفلاین و توانایی انتخاب چندین منبع برای جمع آوری وجود داشته باشد. کنترلها کمی بدجنس و سازماندهی نشدهاند، و راه دریافت نبردهای فرمونی، شما نمیتوانید آنها را به طور معمول بدون آگهی یا خرید جواهرات برای دریافت آنها به دست آورید، مورچههای قرمز راهی دارند که سربازان خطوط کارگران را دنبال کنند اما بازیکن. نه، این نیز باید یک ویژگی برای آینده باشد.
Pocket Ants: Colony Simulator Strateške igre ttpb
من عاشق این بازی هستم! من اعتیاد پیدا کردم! برای کسانی که در مورد میزان تخم ریزی موجودات گریه می کنند، از فرمون های خود استفاده کنید!!! یکی از پیشنهادات بسیار به توسعه دهندگان این است که 12 ساعت به جای 24 PvP عالی است! یک تاکتیک وجود دارد! باز هم از گل های خود استفاده کنید!!! پیشنهاد دیگر، کندو مورچه زرد، ای کاش میتوانستیم موجوداتمان را برای سواری با خود بیاوریم، در اتاق 6 یا 7 به برداشت باریک میرسد. من به اختلاف میپیوندم. من خیلی پیشنهاد دارم بیش از همه ... یک بازی شگفت انگیز!!!
بازی عالی ولی وقتی از بازیش میای بیرون از اول میاد باسه همین من یک ستاره کم میدن
بازی عالیه واقعا پیشنهاد میکنم بازی کنید هیچ اضافهای یکی پس از دیگری ظاهر نمیشود، اما من ایدهای دارم برای رئیسهای جدید که میتوانید بسازید تا بتوانیم آنها را برده و به جنگ ببریم و بعد از نبرد اگر صدمه دیدید یا مردید، برای احیا یا شفای آن به غذا نیاز دارید. آن را و شما فقط می توانید یک باگ رئیس در هر نبرد. اگر این اتفاق بیفتد من بسیار خوشحال خواهم شد.
سلام سالن عنکبوت برای ساخت عنکبوت
عالی ولی برای من باز نمیشه
راستش کاش 0 ☆ گزینه ای برای این بود. در حالی که بازی وعده های خوبی دارد، توسعه دهندگان هیچ کمکی نمی کنند. سرزنش اتصال اینترنت من برای اشکالات یا خطاهای سرور. شما فقط می توانید چیزی را از سطح 7 به سطح 8 ارتقا دهید، این چند بار، من 3 بار امتحان کردم و آنها به طور مداوم اتصال اینترنت من را مقصر می دانستند. وقتی نمی توانید بازی را به درستی توسعه دهید، نباید کاربران را سرزنش کرد. من همیشه بازی های آزمایشی بتا را انجام می دهم و این یکی شکست می خورد.
اصلاً سه ستاره رو برای زحمت سازنده دادم نمیاره نمیاره البته من بدشانسم نمیاره شما امتحان کنین ببینین میاره؟
بازی خیلی سریع خسته کننده می شود، کار زیادی انجام نمی شود. باید تقریباً یک روز کامل صبر کنید تا بازی چیزهای بیشتری تولید کند، به غیر از این که فقط آنجا بنشینید و به مورچه های شما خیره شوید. Battles دائماً می گوید "نبردها در حال حاضر در دسترس نیستند" بنابراین من حتی نمی توانم بازیکنان نبرد را انجام دهم حتی اگر بتوانم فقط 3 نبرد در روز دریافت کنید. این بازی به کارهای بیشتری نیاز دارد.
مدیر سروراشون مارو نمیخونه چون در تحریم باید با فیتر شکن وارد بشید
Maps for Minecraft PE Työkalut xos
من این بازی را از زمانی که باز کردم دوست داشتم. این یک مفهوم شگفت انگیز است. تنها مشکلی که با آن روبرو شده ام این است که پس از بارگذاری صفحه پس از اولین نبرد بازیکن، کمی بیش از 2 ساعت پیشرفت را از دست دادم. من واقعاً امیدوارم که این مشکل در یک به روز رسانی آینده برطرف شود. به روز رسانی (بعضی از علاقه مندان از فروشگاه شبنم عسل کار نمی کنند. موردی که تعداد سربازان را افزایش می دهد که بازیکن می تواند به طور خاص تخم ریزی کند.)
چجوری میاره خسته شدم 😒😒😭