Post by avinlozolo on Feb 10, 2022 23:56:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Strike Force- 1945 War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Strike Force- 1945 War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничен новац ▞▞▞
▞▞▞ Strike Force- 1945 War 2022 version ▞▞▞
Најбоља игра на свету
Имајте веома лепе ратне сценарије. Свиђа ми се
Strike Force- 1945 War Arcade plog
Напајање
गदा गम बहत विजञापन दता ह
Strike Force- 1945 War Παιχνίδια arcade wek
Strike Force- 1945 War Pelihalli nxw
Веома одлична игра...... Веома сам заинтересована за ову игру.... Волим ову игру.... Хвала вам пуно
Веома лепа игра. И лако
Strike Force- 1945 War Παιχνίδια arcade wecb
Најбољи
Добро
Вооов
Много огласа за зараду и надоградњу
Цоол апп
Зауставите се само на нивоу 29, тешко за мене, ==>деинсталирајте
Просечна оваква игра. Пушке су кул. Постоје шефови на сваком нивоу. Позадине су благе рециклиране и ружне. Дошао сам до нивоа 50 без плаћања, они заправо и не питају. Морате само да погледате додатке да бисте наставили.
Strike Force- 1945 War እንቅስቃሴ ያለባቸው tnfh
Нова сезона Пубг мобиле лите-а је готова и моћи ћете да играте нову 1⃣ са својим новим иПхоне-ом, а нови ћете користити за следећу игру са таблетом или иПад-ом, ако сте у искушењу и о своју игру за играње са својим омиљеним искуством игре Ин
Господине.. прво сам дао 4, а затим променио у 5 звездица, нисам прошао кроз фазу 72 када је стао тамо без икаквог обавештења или објашњења о томе шта се дешава или треба да урадим да наставим са стадијумом 73, па молим вас реците ми шта је следеће. ...Боже уживам у томе па ми помозите господине
Здраво тимо, проверите нивое 7,14, 21, 24 да ли имају грешке. На овим нивоима се не могу добити 3 звездице. Поздрав, Мохит Арора
Супер звезда 🌟
Лепа игра без досадне графике је одлична .да, свиђа ми се за разлику од других игара због којих ми крвни притисак расте на горњој планети!!..Хвала програмеру тако сте сјајни!!..Надам се да има још сјајних игара од тебе!!..
Сјајна игра, добра графика... Хвала програмеру
Да ли је ово веома прљаво
леп
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategi gkd
Само добро
Обожавам ову игру коју сам преузео тек пре недељу дана, али од јуче се авиони не учитавају и када кликнем на ниво који желим да играм виде се само непријатељске летелице. Молимо вас да нам кажете зашто се ово дешава...
Предуго пре него што можете да надоградите авионе. Осим ако не желите да потрошите $, ово НИЈЕ игра за вас.
Гзб
Завршени сви нивои, добро је планирати када вам буде досадно.
Strike Force- 1945 War Παιχνίδια arcade wek
Исасме ниво кам хаи
Невероватно.. Сјајно... Одлично
Веома лепо дизајнирајте више нивоа
Нисам сигуран шта је поента ове игре. Да ли постоје надоградње осим 2к? Да ли постоји неки други циљ осим вишег броја? Већ имам авион највишег нивоа и секундарни. Нешто што ће се променити?
Данас сам завршио ову игру. Моје искуство је веома в... в... добро. Заиста ми се ова игра веома свиђа.
Леп
Најбоље од свега..
Брзо и забавно, али када добијете награде сваки ниво који прођете, не добијате ништа осим ако не играм погрешно
Игру је саставио Цоунтри Делигхт Маркетинг тим.
👈
Најбоља игра на свету. И његова музика је веома сјајна
Веома лепа и дивна игра........
Супер је, ектра свака част на игрици 👍👍👍👏
Врло добар
Аксв
Добро добро добро
Ниво 5 се лако отвара, али када сам се заинтересовао за ниво 6, дошло је до проблема са добијањем података са сервера и моји подаци су јаки. Графика је предобра, али политика игре није добра.🙏
Није много интересантна игра.
Превише додатака
Подсећа ме на Заккон за Цолецо! Волим то 😊
Маст
Скупа игра. Играм ову игру и није ми досадно
Када су уведени нови нивои
Хладан