Post by feedbiztsembbuni on Feb 8, 2022 17:39:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више све ▞▞▞
▞▞▞ Prison Empire Tycoon-Idle Game 2022 version ▞▞▞
Нормално добро... али недавно нисам добио сав новац после два сата и имам обоје и наводно добијам 150 процената профита, али не добијам ни 100 процената.. а сада могу. чак ни да отворим игру.
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulación joz
Они су били домаћини догађаја за обуку војника, али екран за награду за догађај је заглављен тако да се игра сада више не може играти.
Лаж је да се инсталира
Не могу да играм... Некада сам апсолутно волео ову игру, али последњих неколико дана није радила, само наставља да се учитава иако је трака за учитавање пуна и могу да чујем буку коју једноставно не могу проћи кроз насловни екран. Молим вас помозите
Генерално, свиђа ми се. Мислим да је цена неких функција мало висока у поређењу са другим играма и био сам близу куповине неколико пакета, али увек мало висок. Мислим да би било више куповине ако би се цене мало спустиле. Цена од 30 фунти за откључавање свега за на крају веома исту исту игру је велика.
ПОЛА САТА. ПОЛА САТА ЉУДИ. ПОЛА САТА ТРЕБА ДА СЕ УЦИТА.
Добро је
Игра је добра, али је стварно досадна када добијете огласе о уклањању огласа након што погледате огласе. Превише очајнички тражи новац?
Свиђа ми се ова игра, али понекад рекламе не раде. Тако да сам заглавио радећи у затвору са 400 долара новца од игре. Не напредујем. Онда одем, вратим се и могу да удвостручим 25.000 долара гледајући оглас. Гледам рекламу и ништа се не дешава. Некако је срање.
Огласи дају лажну награду, приметио сам већину времена да огласи обећавају Кс износ у валути игре, али у стварности пружају половину или мање од обећаних награда. Отплатио сам новац за надоградње, а затим сам дао оглас у новом затвору да проверим своју теорију, обећао је 8к, а онда сам добио 4к. Тестирао сам га више пута, а примљена награда варира, понекад сам добио 2к
Опуштајуће
Prison Empire Tycoon-Idle Game Mô phỏng ytb
морате га стално играти ако желите да одржите своје чуваре у животу. оставио око један дан и пробудио се у нереду након 2 минута. заиста је неправедно колико је играње плаћено у том аспекту.
Прилично кул игра, као затворски архитекта, али лакша.
Игра се онлајн...
Дао бих бољу оцену ако поправите грешку која се дешавала. Гледао сам оглас да зарадим више новца. Било је 12.000 долара, а ја добијам само 2.000 долара што уопште није у реду. ПЛЕАСЕ ФИКС. Јутрос сам деинсталирао ову игру. Дојадило ми је да никуда не стигнем.
Иде гас много добро ИДЕ ГАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Неки. Недостаје логика. Претпоставимо да након надоградње свега ако уклоним све куваре, докторе и домара, такође нема нереда једноставно зато што је више чувара. Ја добијам профит, а затвореници се такође рехабилитују
Mindustry Actie cpl
За сада 3 звездице. На балансирању треба лоше порадити јер сте приморани да се ослањате на рекламе кад год започнете нови затвор. Било би сјајно ако би се неки приход пренео из претходног затвора, али не, мораћете да почнете од нуле где постоји огроман дефицит и да би ствари функционисале како треба, морате да гледате огласе толико времена. Да не спомињем да ти огласи не испоручују оно што обећавају. На пример. Награда од 7к, добићете само 2-3к.
Ово је заиста забавна игра. Уживам у игрању редовних затвора заједно са недељним догађајима. Ради глатко, без закључавања. Моја једина жеља је да изађу са више затвора, пао сам као да сам чекао одувек.
Добра игра, али можете завршити за две недеље
Одлична игра ! Када постане досадна ја је избришем, али сваки пут када видим игру према препоруци на Гоогле Сторе-у, поново је преузмем јер овакву игру нисам раније користио. Браво, видимо ваш труд. Волим све ваше игре Тицоон. <3
Заиста забавно играти и ослободити се стреса и искуства у управљању затвором. Појављује се грешка која каже да сам завршио 10 рехабилитованих затвореника, али када покушам да тврдим да је грешка на серверу и не могу ништа друго да урадим, треба ми ово што пре
Игрица нема смисла ти тррбас да обезбеди затворену све и да га мазис и пазис јбт он јр убио цовека треба да труне а не да га мазис и пазис То је буквално овако:"Убио си цовека, браво добар децко ево ти цоколадица" Мсм стварно
Ова игра је фантастична, постоји једна ствар коју сам барем ослободио једне коже, бар још једна ствар је у реду, добар посао.🌟👍
Најбоља игра за мене до сада...заиста уживам играјући ову игру..надам се да можете направити бонус за дневно пријављивање и бесплатне дијаманте...мислим на пуно дијаманата..наставите тако, момци
Изгубим 2000000000долара нем ниста🇷🇸
није лоша. Упозорење: губљење времена.
Игра је забавна, али игра греши. Ја сам у свом трећем затвору и зарађујем око 70$/х без повећања, уз повећање зараде од 2к које скаче на 1400, не баш 2к. Такође се прислушкује и зарада ван мреже, износ који сам зарадио је увек мањи него што би требало да буде.
Фино,лепо
То је стварно добро симулирана игра, само мрзим како са новцем који зарађујете од затвора до затвора почињете без новца и немате избора осим да купујете драгуље или новац да бисте избегли нереде, новац који зарађујете од затвора до затвора треба пренети. Иначе кул игра.
Ова игра је стварно добра. могло би бити боље као да затворски рад престане док је неко ван мреже.
Дневни тајмер се често повећава, обично уопште не напредује или веома споро (да ли је то жељени ефекат новог ажурирања?). Понекад се поправља сам по себи поновним учитавањем игре. Оглас за удвостручење мог прихода ван мреже имао је четири различита дела, од којих је сваки захтевао да пређем на следећу фазу (вау). Затим, после сваке зграде или простора који сам погледао, искачући прозор који нуди „нови“ уговор за почетнике (ја сам у четвртом затвору, тако да не мислим да сам почетник). Не плаћам вам ништа од свог тешко зарађеног новца.
Одлична игра, али има неких проблема са рекламама које се не учитавају, због чега долази до застоја и оставља вас заглављенима. Без реклама игра се успорава до пужеве брзине. Било би много боље са више начина да зарадите стабилан приход.
Потребно је више нивоа само два недељно након што сте победили нормалну игру
Сјајно, свиђа ми се, али нови додатак Алиен има толико грешака. Волим што постоји и ово друго, али ако останем у војном логору, моји затвореници губе срећу експоненцијално брзо. Да ли је то било намерно Морам да кликнем да би поново испунили своје потребе. То нервира. Такође, ако кликнем, онда кувари и домар не напуне довољно хране или чисте одеће за број затвореника.
Добра игра, нема превише додатака, волео бих да је на већој платформи и да има више детаља, сигурно бих је купио
Веома пријатно и морате мало да искористите свој мозак и саветујем вам да гледате рекламе за бржу игру, али вероватно сам наишао на грешку или зато што сам гледао много огласа, више ми не даје огласе када затражим. Требало би да барем наградите играче за позајмицу на као када се појави 5 пута, сада је бесплатно и без реклама, тако да је пријатно играти.
Грапиц тако низак.
Апсолутно волим ову игру, али још увек има грешака, замрзава се и гаси доста ....... Више ми не дозвољава да играм
У ствари добра игра, али требало би да гледате сваку рекламу, а углавном новац који ћете добити након огласа није исти као што се огласи приказују