Post by feedbiztsembbuni on Feb 8, 2022 17:15:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ فعال کردن تقلب ها ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
بازی عالی اما ماموریت Bomb Tag بسیار مشکل است لطفاً این را برطرف کنید. و من فکر می کنم بازیکنان ربات زیادی وجود دارند اما ما به رقبای واقعی نیاز داریم. و لطفاً این بازی را 50+ مرد نبرد رویال بسازید. اوه و بله من واقعا منتظر ماموریت بیشتر هستم.
مردی در تبعید ابدی PDF - rinewphrisucmubet2 - Google Sites
Fall Dudes (Early Access) આર્કેડ qwby
عالییییییییییییییییی
خوب است اما به سطوح بیشتری نیاز دارد و آن را آنلاین کنید ما دیگر نمی خواهیم با ربات ها بازی کنیم ما واقعاً به بازیکنان نیاز داریم لطفاً آن را بهبود ببخشید ♡
لطفاً کنترلها را بهبود ببخشید و آن را آنلاین کنید، رباتهای زیادی وجود دارد که به همه شما پیشنهاد میکنم به جای این بازی، بچههای تصادفی بازی کنید، تجربه من خیلی خوب بود.
مال من بالا نمیاره چرا
بازی خیلی خوب است، اما نکته اینجاست که ما نمیتوانیم این بازی را با دوستان یا چند نفره بازی کنیم. بنابراین فکر میکنم آنها باید حتما حالت چند نفره را اضافه کنند تا بتوانیم با بازیکنان واقعی بازی کنیم و همچنین شامل نقشههای بیشتری نیز میشود.
Fall Dudes (Early Access) Arkade luea
برنامه Fall Bro's - دانلود | کافه بازار
بچه ها روی کنترل های آن کار می کنند. به نظر من تلو تلو خوردن بهتر از این است. شما باید روی کنترل های آن کار کنید. پرش خیلی دیر کار می کند و حرکت بسیار دیوانه کننده است.
خیلی پاش عدایه مث فال گیس نیس
Fall Dudes (Early Access) 아케이드 ltp
Cooking City - Chef Fever Arked ggpz
بازی خوبی است اما هنوز نیاز به بهبود دارد و مخصوصاً Lag لطفاً هر زمان که افراد زیادی می آیند این مشکل را برطرف کنید.
بازی خوبیه ولی نمیشه رفت توش تا ۹۰ پر میشه دیگه نمیشه ولی یه بار برام رفت توش.
) · Party Royale: Fall Guys Mobile!
گرافیکش کمه
😭😭😭😡😡😡😡😡😡😡👎👎👎🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿 چرا نيره تويروز. 🤫😤😤😠😠
بازی خوب است اما سطوح بیشتری را به بازی اضافه کنید. و تبلیغات را حذف کنید تا بتوانیم پخش زنده انجام دهیم
بازی بسیار عالی است اما حتی لگ های زیادی در بازی وجود دارد لطفاً آن را اصلاح کنید و چند نفره باید امروز بیاید اما هیچ آپدیتی در مورد چند نفره وجود ندارد که چرا دلیل آن را می خواهم اما بازی بسیار خوب است فقط منتظر چند نفره است
بازی خوبیه ولی 2تامشکل داره 1 مپاش تکراریه 2 اگه بخوایم از بازی خارج شیم فیلم باید ببینیم اونم حتما
بازی خیلی جالبی بود اما ما وارد نمیشویم و پیروز میشوی و هیچ پاداشی نخواهی گرفت.
Fall Guys برای اندروید + مود .
کنترل ها خیلی بد هستند. هیچ راهی برای تنظیم حساسیت کنترل وجود ندارد.
برخی از اشکالات بهینه سازی نشده است. یک مقدار باگ برای گوشی های نسبتا ضعیف بهینه سازی نشده است
ای کاش مثل نسخه کامپیوترش میکردن اینجوری اصلا خوب نیست ولی بازم خوبه و جای پیشرفت داره
واقعاً بازی خوبی است، اما آنطور که باید باشد آنلاین نیست ..... همه نام ها ربات هستند
خوب کار می کند اما بعد از هر بازی باید بازی را دوباره راه اندازی کنم زیرا صفحه بارگذاری در 80٪ گیر می کند
جالبه 😐💦♥️
بازی خوبی است، اما پس از اتمام مسابقه، باید به طور تلفیقی بگوییم که چرا اینقدر idk است و ساخت بازی زمان زیادی طول می کشد تا شروع شود، بنابراین من به این بازی فقط 3 ستاره می دهم.
دانلود نکینین ریدم تو این بازی تخماتیک یعنی الکی نت حروم میکنین اصلان شکل عکساش نیست این یک ستاره رو هم دادم که نظرمو بدم اگر نه بازیش ارزش همین یک ستاره روهم نداره.
the billy goat tavern mystery thrillers 64 nintendo psp rom ...
جایگزین بسیار خوب پاییز بچه ها یکی از بهترین بازی های موبایل، لطفا ترتیب سطوح را تغییر دهید و چند سطح جدید اضافه کنید. پس از آن به روز رسانی بزرگ، گرافیک بسیار پر جنب و جوش است لطفاً آن را اصلاح کنید با احترام
خوب بود اما فقط 3 سطح وجود دارد که همه به سطوح بیشتری نیاز دارند و در بازی همه ربات ها یا ربات ها وجود دارد.
این بازی بیش از حد عالی است اما می دانم که این بازی یک بازی دسترسی اولیه است اما فکر می کنم می توانم چیزی را به شما پیشنهاد کنم که باید گزینه dive jump را در بازی 2-3 سطح دیگر اضافه کنید و می توانید در مورد پاس بتل رویال به من بگویید؟ 1 پیشنهاد آخر اضافه کردن چند سطح منظورم سرگرمی بیابانی، توپ جنگلی و سطوحی از این قبیل است. امیدوارم نظر من مورد توجه قرار گیرد. با احترام
ما در یک بازی برنده نیستیم زیرا مرحله آخر غیرقابل بازی است. پس لطفاً این مشکل را حل کنید این درخواست فروتنانه من است
دیر پیوستن به مسابقات خسته کننده است وقتی دیر به مسابقه بپیوندید. بدترین بازی که تا به حال دیده شده است. و زمانی که یک چیز دیگر بازی میکنم عقب میماند، وقتی زمین میخوریم جالب نیست، آزاردهنده است. و شما سطحی مانند سطح غیرممکن دارید که بدترین سطح است، اتفاقاً از این بازی راضی نیستم
fall guys ultimate knockout walkthrough. ماجراجویی ... Fall Dudes (Early Access) ... Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games.
وقتی آپدیت میاد.. وقتی کاراکترها یا سطوح میاد.. وقتی بازی چند نفره میشه... وقتی از این بازی لذت میبریم... وقتی تغییرات میاد..... وقتی این بازی درست مثل بچه های پاییز میشه... بازی خوبی است اما نیاز به تغییرات بیشتری دارد
بازیها خوب هستند اما مشکلات کمی در آن وجود دارد، اگر این را در نظر میگیرید، لطفاً ویژگی Grabbing and Dive را در کنترلها و با سفارشیسازی خود طرحبندی کنترل به ما بدهید. صدای هشدار خوب.. بسیار حرفه ای به نظر می رسد.. تا اینجا برای بازی خوب است اما برای کامل شدن نیاز به تغییر بیشتری دارد.
شما در برابر ربات ها بازی می کنید و بسیار ناعادلانه است، 3D وحشتناک است.
Fall Dudes (Early Access) Arkade luea
راستش را بخواهید بهترین بازی در غیاب پاییزهها روی گوشی، به دلیل گرافیک فوقالعاده، گیمپلی توانمند و نقشههای شگفتانگیزش، میتوانم آینده روشنی را برای این بازی ببینم، منتظر نمایش آنلاین نیست.
بازی خوب و جذاب است اما مشکل اینجاست که شما نمی توانید با دوستان خود بازی کنید بنابراین اگر آنها این مشکل را برطرف کنند این بازی مانند بمب است.
من فکر کردم این بازی می تواندمسابقه پاییز بچه ها و می توان آن را به عنوان موبایل پاییز بچه ها بازی کرد، اما من بدترین تجربه را از آن داشتم! این یک بازی چند نفره نیست و هر کجا که می رویم حاوی ربات است!! و در مورد گرافیک چیزی نمیشه گفت!! در پایان MAA CHUDI PADI H IS GAME KI !! پایسا بارباد بهنچود !!
بازیه خوبی هست فقط زمین های بازیش کم است
نمیاره بازی عه ریده تو اصابم دوبار ریختم نشد کس نریزه
بازی خوبی است. اما هیچ به روز رسانی وجود ندارد. بنابراین ما نمیتوانستیم شخصیت دیگری داشته باشیم. مطمئناً فکر نکنید که این یک بازی چند نفره است. ما احساس می کنیم که این یک بازی چند نفره است، اما نه. همچنین سطح آخر بسیار دشوار است. خوبه👍
Fall Dudes (Early Access) 1.4.2 Apk Download
خیلی شبیه بازی فال گایزه اما خب ادماش متفاوتن ولی خیلی عالیه برای من و دیدی که نمیتونن پی فور و ... بخرن😜🤩واقعا ممنون از سازنده💗
هی، توسعه دهنده من خیلی ناراحتم چون این بازی فقط شامل ربات هاست لطفا این بازی را کاملا آنلاین کنید و سطوح بیشتری را اضافه کنید زیرا بعد از بازی در همان سطوح و اضافه کردن پوسته ها و سیستم چند نفره نیز احساس کسل کننده ای می کنیم.
بازی خوبیه ولی لطفا ضربه و لگ رو درست کنید؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!