Post by feedbiztsembbuni on Feb 8, 2022 17:12:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глитцх токени ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
зашто неко други са другог профила игра игру коју сам ја инсталирао и на коју сам пријављен преко свог фејсбук налога? Молим вас решите ово. Хвала
Нисам добио награду за било који догађај о колачима синоћ 🤷 7.1.22. Освојио сам прво место и нисам добио награду...то је срање и дешава се све чешће. И апсолутно волим да је игра оно што је стварно срање, али почиње да се окреће, могу да кажем након толико дуго играња
Довољно је лоше што постоји мноштво нивоа на којима је скоро немогуће или ће вам требати заувек да завршите а да не потрошите ни пени, али када их прођете, бићете натерани да своје тешко зарађене звезде користите за бескорисне или обичне задатке као што је „Разговарај са Кетрин“. Као, шта је у ствари. Наплаћујете 3 звездице за задатке попут садње једног дрвета, чините нивое претешким, дајете 65 новчића или мање по нивоу, али наплаћујете 900 за још 5 потеза. Каква пљачка.
Претеско,претерали сте. Брисем
Морао сам да кажем нешто о најновијем ажурирању. Додатни задатак је израда младе жене. Дословно представља идеју да се само када сте привлачни можете осећати срећно. Младе девојке ће играти ову игру. Какав ужасан, застарео, опасан наратив о срамоти тела за промовисање. Произвођачи треба да се стиде и да се отарасе тог елемента. Девојке имају довољно притиска свуда. То не би требало да буде ни у њиховим слободним активностима.
Q&A - Gde sam nestala, kako se nositi sa gubicima i zasto Aspen
Ова игра је била добра све док није укључена комбинација за пролазак нивоа. Искрено је смешно и немогуће га је победити.
Project Makeover АПК-2.24.1 Преузимање Андроид
Игрица је добра. Ја сам на 2200 нивоу и често се мучим око једног нивоа пар дана. Схватам да неки ниво неда да се пређе, али се понекад јако нервирам. Данас су ми пропала 2х зато што није дао да се прође ни један ниво!!! Првенствено сам инсталирала игрицу јер су ми се показале другачије од праве игрице. Такође звездице тражи за неке глупости.
Топ!
... 🤬
Свиђа ми се игра да већ трошим превише новца. Ова ствар за преобразбу коју сте поставили је проклета и веома досадна. Не могу ништа да урадим, сваки пут када отворим игру, она се мења и искључује. Заиста ме нервира што немам могућности да то заобиђем. НИСАМ ЗАИНТЕРЕСОВАНА ДРАМА ЗА МАКЕОВЕР. ЈАКО САМ ИЗнервиран И ПОПРАВЉАМ СЕ ДА ИЗБРИШЕМ ОВУ ИГРЦУ, ГУБИМ ПРЕВИШЕ ВРЕМЕНА ПРОКЛЕТЕ ИГРЕ КОЈУ СТЕ СТАВИЛИ.
То је ОК игра, али ми се свиђају загонетке које су огласи приказивали, а не оно што се заправо дешава у игри.
Playrix RS | LinkedIn
Игрица је ок, само што су нивои све тези.
Од последњег ажурирања, немогуће је учитати игру
Уживао сам у игри до сада, али игра се руши одмах на почетку када узмем своју награду, чак сам покушао да поново инсталирам, али без радости, надам се да мој тим нема ових проблема
Игрица за размишљање
Здраво, ова игра је тако добра, али зашто су нивои сулудо тешки морамо да купујемо босстере новцем и новчићима. Лоша логика поправи ову грешку
Kako vratiti nivo igre. Kako zadržati napredak u Android Gamesu
Сваких неколико утакмица сте приморани да играте супер тежак ниво. Не можете да прођете кроз то... играте до 100 пута (Сва забава исисана из игре) замку новца!
Боље је баштенски пејзажи
Од 6.9 када сам последњи пут азурирала игру више не могу да играм. Стално коци .Ста да радим?
Молим вас отклоните грешку исађе ми игрица на самом почетку како уђем у њу
деинсталирање ове игре... слажем се са Џеремијем, ова игра вас подмићује да платите да бисте је играли.. и када сакупите своје новчиће, коштаће 900 новчића да бисте добили 5 додатних живота.. мислим да би требало да буде мало ревидирано... А шта је са ажурирањем све време...
претеска
Приморава вас да пречесто ажурирате софтвер (ажурирао сам прошле недеље и тражио је да га поново надоградим ове недеље) заузима превише простора. Предуго је потребно да се пређе на други одељак у седмици
Молим вас помозите нам, имам проблем са овом игром. Данас када отворим апликацију, она пише Инсталирај ново ажурирање и ја то покрећем. А када се учитавање заврши, пише да не можете отворити апликацију. Покушавам да рестартујем телефон, али ништа.
Чиста разонода. Опуштајуће! Нажалост данима не пушта да отворим игру после ажурирања. О чему се ради? Помоћ. Сад сам на 4916 - том нивоу. Хвала.
Homescapes je jedna od novijih igara koju je GardenScapes objavio za mobilne telefone. Dostupan je za Android i iOS. U vrijeme kada je igra bila dostupna,
Игра је и даље одлична осим новог изазова за преобразбу. Сваки пут када покушам да га пустим, искључује цео мој уређај. Не срећан
Мука ми је од игара у којима не можете проћи нивое након 50 или више покушаја (буквално дана) а да не платите да добијете алате. Унинсталлед.Унинсталлер. Такође не разумем како добијају оцену 4,3. Свака друга рецензија је била 1 звездица.
Završite nivo 24 igre. Kako završiti sve razine u igri Homescapes
Игра се замрзава и руши на почетку, чак и са поновним покретањем телефона. Последње ажурирање је било 04/12/21.
Није лоша игрица али је неке нивое једноставно немогуће прећи да ми се не свиђа. Ја сам сад на 28. нивоу и имам практично немогућ задатак а дато ми је јако мало средстава да га обавим тако да од мене три звездице а због ових проблема је игрица заслужила и мање.
Modern Warplanes: PvP Warfare অ্যাকশন boo
Лош квалитет игрице! Претешки нивои!
ок
Тески нивои,инаце солидна
Пре свега, љут сам што је то потпуно другачија игра од оне коју видимо у рекламама. Добијамо као 1 кућни пејзаж у 50 цандиступидцрусх нивоа које је понекад толико тешко завршити да су потребни дани и постају досадни. Чак и када имамо праве кућне нивое, они су тако кратки и тако лаки за пролаз да се осећам као потпуна будала што преузимам ову игру. Ако желите новац, немојте правити игру „бесплатну“ и онда присиљавати људе да вам плате да прођете нивое, ставите је на тржиште и направите је како треба.
Заиста уживам у игри, али нека места се могу купити само за пролаз. Сада када се попнем горе, у игри, то заиста кошта превише новца. Овим темпом, мораћу да престанем да играм! Позивање прекида крај месеца/године. Не могу приуштити да наставим да играм. 😒🙄😪
Супер игра кул
Тако су ажурирали игру и поново не могу да играју јер су сва дугмад на спољној страни простора за игру. Последњи пут је требало више од недељу дана да се поправи. Готов сам, они настављају да праве исту грешку. Од ажурирања не могу да играм игру. Ниједно дугме око ивице игре није видљиво. Цео екран, не помаже, а чак сам променио и скалирање прозора за репродукцију на свом ЛГ телефону. Веома разочаравајуће јер ми се заправо свиђа игра.
... quality as part of the global Playrix family – a leading casual mobile game developer and creator of Homescapes, Gardenscapes, Township, and Fishdom.
Одлична
Homescapes. 18.416.542 свиђања · 63.894 особе причају о овоме. Welcome to Homescapes, one of the hits from Playrix's Scapes™️ series! Help Austin the...
Занимљива игра, али неки нивои су претешки и немогуће је проћи... Па да, олакшајте мало. :Д
Основна игра је забавна, али ово је најтежа у франшизи, ~10 потеза за ниво. Није меч 3, морате користити појачања на појачањима или ће вам понестати потеза ако је 3 безвредан у игри. Можете рећи да је игра отежана да подстакне микротрансакције. Мање потеза по нивоу једнако је више новца Дев-има.
Волео бих да можемо да шаљемо појачиваче нашим саиграчима уместо само животе, а такође би било лепо добити појачиваче уместо времена за игру. МОЛИМ, МОЛИМ, МОЛИМ! МАЊЕ ДОДАТНОГ ВРЕМЕНА И ВИШЕ БООСТЕРА!!!!! Такође, заиста ми се не свиђају трке - играм у краћим временским периодима, тако да никада не побеђујете и не добијате друге појачиваче.
има ли проблема са игром данас? кад год кликнем на задатак, моје звездице ће бити одузете, али ништа се неће догодити.
Некад забавна, некад фрустрира, али годинама је играм и препоручујем свима, поготово ко воли да се игра са ентеријером. Такође не могу да ажурирам игрицу.